Pobjednici 1. Zagreb Open – ekipno su članovi KK Zagreb (Mia Ivančić, Nika Picek, Laura Lopert)

Pobjednik 1. Zagreb Open – je KK Zagreb.

Tri članice KK Zagreba Mia Ivančić, Nika Picek, Laura Lopert činile su pobjednički trojac koje su nadvladale sve prepreke sa manjim brojem bodova od svojih protivnika i tako zasluženo osvojile 1. mjesto. Cure su pokazale hrabrost, volju, odlučnost i vrhunsku pripremljenost konja što im je na kraju donijelo i pobjedu.

Drugoplasirani klub je Konjički klub Konjičko društvo Zagreb za koji su nastupili Maja Marić, Marko Ulaga i Marko Hercigonja. Dečki upotpunjeni s svojom članicom parirali su svojim protivnicima do zadnjeg trenutka, ali na kraju uslijedio je stisak ruke i čestitka ekipi koja je bila ispred njih. Ekipa KKKD Zagreb pokazala je konstantu u svojim sportskim rezultatima tokom dugog niza godina, ali ovoga puta falilo je i malo sportske sreće za 1. mjesto.


Treće plasirani klub je KK JARUN  čije su članice hrabro jahale tokom sva tri dana i samo nekoliko sekundi i pokoje srušene prepone dijelile su Lotu Babić, Taru Halužan i Patriciju Kardum do pobjede, ali ovoga puta morati će se zadovoljiti sa trećim mjestom do sljedećeg natjecanja.

Hrabra i fer korektna borba viđena je do zadnjeg zvuka gonga koji je označio prolazak kroz cilj zadnjeg konja i ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima i vidimo se na sljedećem natjecanju u još većem broju.

foto by Sanja Koblar