Stižu nam dobre vijesti iz Kapošvara – Marko Hercigonja i Cedevita pokorili 130cm

Mađarski Kapošvar je bio odlična destinacija i prilika da Marko Hercigonja i Cedevita isprobaju svoje mogućnosti. Kao i uvijek do sada Hercigonja je smireno ušao u parkur i preciznim navođenjem uz vrhunske skokove Cedevite ostvario hvalevrijedan rezultat.

Bio je to predivan dan za ovaj konjički tandem u kojem su pobjedu na visini od 130cm uzeli- osvojili Marko i Cedevita. Kroz dugi niz godina kao član
Konjičkog kluba Konjičko društvo Zagreb Hercigonja je uvijek ostvarivao hvalevrijedne rezultate za svoj klub i Zagrebački konjički savez i samim time promovirao naš rad diljem Europe.

Kontaktirali smo upravu kluba i dobili smo osmjeh na licu i riječi hvale od predsjednika Marka Ulage: ” Ponosan sam na Marka, koji je dugogodišnji član kluba, ali prije svega i moj prijatelj. Naš klub je jedan od najstarijih u Gradu Zagrebu sa dugogodišnjom tradicijom i sretan sam što naši članovi u ovim teškim vremenima ostvaruju i dalje vrhunske rezultate. Nadam se kako će naši uvjeti za smještaj konja na Zagrebačkom konjičkom centru – Hipodrom Zagreb biti još bolji, kako bi mogli ostvarivati i dalje ovakve rezultate. Želio bih se zahvaliti i Zagrebačkom konjičkom savezu na potpori i podršci u našim novim izazovima”.

Još jedna konjička priča je ispričana, još jedan uspješan sportski dan je iza naših sportaša i samim time naša zajednica i riznica medalja i pehara raste s novim pobjedama.