Održan turnir pod maskama

U organizaciji KK Karoca, 11. veljače 2017. godine na Zagrebačkom hipodromu održan je turnir u preskakanju prepona. Na turniru je sudjelovalo 80-ak jahačkih parova.

Prvu nagradu za najbolju masku osvojila je Tara Damjan iz KK Varaždin ’95, drugo mjesto osvojio je Darko Juras iz KK Nikola Zrinski, treće mjesto osvojila je Tajana Mrazović iz KK Karoca, a četvrto Dina Kuiš iz KK Epona.

Na turniru su održane utakmice koje se boduju za 5. kolo Zimskog Karoca Talent Toura i 5. kolo Zimskog Karoca amater kupa.

U Zimskom Karoca Talent Touru nakon održanih 5 kola vodi Sara Cigić (KK Trajbar Team) s 32 boda, slijedi ju Lana Marjanović (KK Zagreb) s 27 bodova, dok trenutno treće mjesto zauzima Lucija Penić (KK Juraj) s 24 boda.

U Zimskom Karoca Amater kupu trenutno uvjerljivo vodi Kim Zošak (KK Sokol Dupci) s 40 bodova, slijede ju Krešimir Zajec (KK Zagreb) i Darko Juras (KK Mirnovec) s osvojenih 25 bodova.

Finale Zimskog Karoca Talent Toura i Zimskog Amater kupa održati će se 11. ožujka, također u hali za jahanje Zagrebačkog hipodroma.

 

Antun Baković