Lea Djelmić i sedmogodišnji konj Dukat ostvarili su još jedan uspjeh na Finalu Global champions tour, Prag u utakmici 🏆Grand Prix – Against-the-clock with Jump-Off 1.45m

Kroz sva tri dana natjecanja Global champions toura Lea Djelmić ostvarila je veliki uspjeh sa sedmogodišnjim konjem Dukatom, Hrvatskog uzgoja koji je u areni pokazao svoju raskoš.

Lea i Dukat zajedničkim snagama savladali su sve prepreke bez greške i zasluženo ušli u baraž koji je donio priliku za pobjedu.
Nakon napetosti koja je vladala na tribinama među njezinim navijačima Lea i Dukat uspjeli su odraditi i taj dio sa samo jednom srušenom preprekom i osvojiti visoko 6. mjesto u ukupnom poredku Grand Prixa -1.45m.
Kada pogledamo sva imena i iskusne konje koji su se našli nasuprot Lee i Dukata ovo 6. mjesto je ZLATA vrijedno za Zagrebački i Hrvatski konjički savez i sve uzgajivače konja iz Hrvatske.

Ponosni smo na Leu, Dukata i njezin tim što su se hrabro nosili sa svjetskom elitom i možemo ponosno reći – konkurirali za sam vrh.

Bravo